La Colla de Diables de Gelida inaugura l’exposició “Passat, present i futur dels diables de Gelida”

10 06 2011

La Colla de Diables de Gelida inaugurarà el proper dissabte, 18 de juliol, a les 20:00 hores, l’exposició “Passat, present i futur dels diables de Gelida”, a la granja La Gralla.

L’exposició, que estarà vigent fins al mes de setembre, es tracta d’un recull de fotografies de diferents actuacions que ha realitzat la Colla de Diables de Gelida al llarg d’aquests últims quatre anys. D’altra banda, també s’hi podran veure imatges de la Colla Infantil dels Diables de Gelida i del Correfocs de Gelida de la Unió del Casal Gelidenc (UCG), primera colla que hi va haver al municipi.

Amb aquesta exposició la Colla de Diables de Gelida vol apropar el món del foc als gelidencs i gelidenques tot fent un repàs de les diferents activitats que organitza o en les quals participa, com ara el LlúciaFoc, el correfoc de Festa Major, entre altres. D’altra banda, amb les imatges de l’antiga colla de diables es pretén mostrar com el món del foc ha evolucionat i s’ha passat de cremar petards sense gairebé protecció a fer-ho amb tota una sèrie de mesures de seguretat. Finalment, amb les imatges de la Colla Infantil queda constància que la Colla de Diables de Gelida ha fet una aposta de futur i ha volgut crear una cantera de nens i nenes que en els propers anys seran els que hauran de tirar endavant amb la colla.

Un cop inaugurada la inauguració, la Colla Infantil dels Diables de Gelida realitzarà una petita actuació a la Plaça de l’església. Aquesta secció dels Diables de Gelida va estrenar-se durant la Festa Major de l’any passat amb una dotzena de membres. Enguany, ja compta amb trenta nens i nenes.

La inauguració de l’exposició “Passat, present i futur dels diables de Gelida” està oberta a tots els gelidencs i gelidenques.


Accions

Information

Deixa un comentari