Èxit de participació a la subhasta pública de les fotografies de l’exposició “Passat, present i futur dels diables de Gelida”

24 09 2011

La subhasta pública que va organitzar la Colla de Diables de Gelida dissabte passat va aplegar un gran nombre d’assistents a la plaça de l’Església. Les fotografies que es van subhastar formaven part de l’exposició  “Passat, present i futur dels diables de Gelida”, recollides a la granja La Gralla durant els mesos de juny a setembre de 2011.

En total van sortir a subhasta quinze fotografies. El preu de sortida era de cinc euros i per alguna imatge es van arribar a pagar 26 euros. El preu mitjà d’adquisició de les fotografies va ser de 10 euros. Majoritàriament, les fotografies formaven part de l’arxiu fotogràfic dels Diables de Gelida però n’hi havia algunes de cedides per part de fotògrafs gelidencs amateurs, com ara Elionort Llombart, Elisabet Torrents, Jaume Esteve o Daniel Garcia Peris. Els diners recaptats es destinaran a la pròxima edició del LluciaFoc 2011.

Amb aquesta iniciativa, la Colla de Diables de Gelida ha volgut fer un pas més per contribuir en la dinamització cultural del municipi amb una activitat innovadora i oberta a tots els públics. Des dels Diables de Gelida es valora positivament el resultat d’aquesta activitat i es continuarà apostant per iniciatives d’aquest tipus.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: