La Colla de Diables de Gelida organitza la Tercera Baixada d’Andròmines d’aquesta població

4 03 2011

Enguany, Gelida entra a formar part del Campionat d’Inèrcia de Catalunya. La cursa canvia d’hora i de circuit.

Després de la bona acollida que han tingut les edicions anteriors de la Baixada d’Andròmines, la Colla de Diables de Gelida organitzarà el proper diumenge 29 de maig de 2011 la tercera edició d’aquesta cursa.

Enguany però, la cursa presentarà novetats respecte les anteriors edicions. Per una banda, la baixada passarà a fer-se al migdia (11:00 a 14:00 hores) i canviarà el seu recorregut. A més, els Diables de Gelida volen fer un pas endavant i vincular aquesta cursa amb el Campionat d’Inèrcia de Catalunya.

D’aquesta manera, la cursa estarà més professionalitzada i el circuit serà de quasi un quilòmetre. A més, a part dels carretons, també hi participaran altres categories com ara les de “Street Luge” i “Longboard”.

El fet de vincular la baixada d’andròmines amb el Campionat d’Inèrcia de Catalunya no vol dir que els gelidencs i gelidenques no puguin participar-hi. Tothom qui vulgui podrà realitzar la cursa, amb l’única diferència que per a les andròmines inscrites al Campionat d’Inèrcia el temps de la cursa els puntuarà per aquest campionat i, per a les que no estiguin inscrites, el temps els comptarà per a la classificació de la cursa de Gelida.

La cursa, que es realitzarà pels carrers Marqués de Gelida, Plaça de l’Església, Martí Mariner, Passeig Rosell i Masana, 11 de Setembre, Sant Lluís, Poeta Jaume Vila i Francesc Macià, està oberta a tothom, però els menors de 18 anys hauran de presentar un full d’autorització dels seus pares o tutors, i els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats, com a mínim, d’un adult i sota responsabilitat d’aquest.

Abans de començar la cursa, l’organització realitzarà un control obligatori a totes les andròmines. Com a requisits bàsics, els aparells han de ser de fabricació pròpia, en cap cas poden ser vehicles comercialitzats. Poden ser de qualsevol material, forma i mida, però en cap cas podran tenir motor. Només seran propulsats per la gravetat o empesos pels participants (queda totalment prohibit utilitzar energies contaminants). Obligatòriament hauran de portar un sistema de frenada i de direcció eficaç.

Els equips han de ser mínim de 2 persones i un màxim de 5. Quant als premis, n’hi haurà de tres categories: més ràpid, més original i més diabòlic.

BASES I REQUISITS: Aquí també pots descarregar les bases i els requisits de la 3a Baixada d’Andròmines.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: