La Colla de Diables de Gelida assisteix al Firafoc 2011

4 03 2011

Unes mil persones, segons l’organització, van visitar durant la segona edició de FiraFoc, un certamen que vol convertir-se en un referent per als professionals del sector del foc i de la pirotècnica. Tot i que encara s’ha de fer una valoració formal, els responsables es mostren molt “satisfets per la feina feta” i per la valoració general, que “és molt bona”, explica Joan Vilanova, responsable de la Fira.

En total, hi van participar una trentena d’expositors, entre les quals la Colla de Diables de Gelida, constructors de bestiari, pirotècniques i fabricants d’estris i altres. Durant la jornada matinal, els visitants de la fira van dedicar a cercar nous contactes i explicar els seus productes, mentre que la tarda va haver-hi diferents exhibicions, tant de colles com de productes. A més, es van realitzar diverses conferències.

Des de l’entitat organitzadora, el Grup Mal Llamp d’Igualada, es mostren “molt satisfets per aquesta iniciativa”, ja que fins ara no hi havia cap fira “d’aquest estil”, explica en Pere Rabell, cap de colla. A més, ara és “la millor època de l’any per fer-la”, ja que és quan les colles tot preparen el calendari de sortides.

La Colla de Diables de Gelida va aprofitar l’esdeveniment per presentar tots els serveis que ofereix com el correfoc, el Llúciafoc o el Drac de Gelida. Es va projectar un audiovisual amb diverses actuacions i es va mostrar tot el material promocional de la Colla (samarretes, barrets, etc…).


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: