Nou espectacle de foc per Santa Llúcia

2 02 2011

La Colla de Diables de Gelida va estrenar durant la diada de Santa Llúcia 2010 un nou espectacle de foc. Aquest acte es va fer prèviament al Llúciafoc i els protagonistes van ser els més menuts de la colla, la secció infantil de la Colla de Diables de Gelida.

Aquesta secció es va estrenar durant la Festa Major de Gelida 2010 i el 13 de desembre va ser la segona aparició pública d’aquesta petita colla de diables. Els nens i nenes van actuar a la Plaça de l’Església sota la supervisió dels monitors que coordinen aquest grup infantil: l’Abdó Gómez, el David Julià, l’Íngrid Alayo i altres membres de la Colla de Diables de Gelida. Els assaigs que s’havien fet prèviament a l’espectacle van donar el seu resultat en aquesta fantàstica actuació.

Tot seguit es va estrenar “la Gènesis del Llúciafoc“. Un espectacle realitzat pel grup de teatre jove de Gelida, capitanejat per l’Abdó Gómez, que va omplir la Plaça de l’Església de personatges misteriosos, geperuts, malabaristes i trobadors. Alguns membres del Grup Artístic Gelada també hi van col·laborar en aquest nou espectacle. Els tabalers de la Colla de Diables de Gelida i el grup de Grallers Grillats van acompanyar l’espectacle amb música en directe.

Tot plegat, va ser una bona manera per arribar a la Plaça de la Vila on es faria la 3a edició del Llúciafoc.

Aquí podeu veure un resum del que va enregistrar Gelida Televisió:


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: